Μακάριος Λαζαρίδης: Η ΝΔ κέρδισε τη μάχη του κέντρου

Μακάριος Λαζαρίδης: Η ΝΔ κέρδισε τη μάχη του κέντρου
Ο Μακάριος Λαζαρίδης Eurokinissi

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της ΝΔ σημείωσε ότι χθες ηττήθηκαν ο λαϊκισμός, η πόλωση και ο διχασμός κι έκανε λόγο για προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΝΔ κέρδισε τη μάχη του Κέντρου, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6, ο Μακάριος Λαζαρίδης και γι΄αυτόν το λόγο εκτίμησε ότι θα νικήσει και στις εθνικές εκλογές.

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι χθες ηττήθηκαν ο λαϊκισμός, η πόλωση και ο διχασμός που από το 2015 καλλιέργησε ο ΣΥΡΙΖΑ κι έκανε λόγο για προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Προφανώς θα στηρίξουμε τους αδύναμους συμπολίτες μας και θα ενισχύσουμε τους χαμηλοσυνταξιούχους και μισθωτούς, με μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, με επενδύσεις που θα φέρουν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας», δήλωσε ο κ. Λαζαρίδης, αποφεύγοντας να απαντήσει στο αν η ΝΔ θα διατηρήσει τη 13η σύνταξη, εφόσον γίνει κυβέρνηση.

Είπε πάντως πως δε θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, καθώς το πρόβλημά του δεν είναι το μέγεθός του, αλλά θα υπάρχει αξιολόγηση, ώστε οι ικανοί υπάλληλοι να επιβραβεύονται με ανέλιξη στη βαθμίδα της ιεραρχίας και αργότερα με κάποιο μπόνους.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα