Μακάριος Λαζαρίδης: "Πιστεύω στον Μητσοτάκη. Όπως έβαλε σε τάξη το κόμμα, θα βάλει και την Ελλάδα"

Μακάριος Λαζαρίδης
Μακάριος Λαζαρίδης EUROKINISSI

Ο Νεοεκλεγείς βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του News 24/7, έκανε λόγο για πολύ μεγάλη νίκη του Μητσοτάκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Για πολύ μεγάλη προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις βουλευτικές εκλογές και για κυβέρνηση με προοπτική οκταετίας, έκανε λόγο, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 ο Μακάριος Λαζαρίδης.

«Προσωπικά πιστεύω πολύ στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι αποτελεσματικός, δυναμικός, εργατικός, με στοχοπροσήλωση», είπε για τον νέο πρωθυπουργό ο νεοεκλεγείς βουλευτής Καβάλας της ΝΔ και πρόσθεσε ότι θα προχωρήσει πολύ γρήγορα στην παραγωγή νομοθετημάτων, όπως αυτό για την οργάνωση και λειτουργία της κυβέρνησης, αλλά και για τη μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών.

ADVERTISING

«Όπως έβαλε σε τάξη το κόμμα, έτσι θα βάλει σε τάξη και την Ελλάδα. Τα δάνειά μας αποπληρώνονται, με πολύ σκληρή δουλειά, οι εργαζόμενοι πλέον πληρώνονται κανονικά και οι οφειλές σε τρίτους έχουν ήδη ρυθμιστεί», τόνισε επίσης ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καραμπόλες και εκπλήξεις στη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Οι 158 βουλευτές που εκλέγονται με τη Νέα Δημοκρατία

Εκλογές 2019: Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Ant1 το βράδυ των εκλογών

SHARE:

24Media Network