Μιχαλολιάκος: Τα συλλυπητήρια μου στους πολιτικούς μου αντιπάλους. Κύριοι χάσατε

ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣΔ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ (EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣΔ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ (EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά τα αποτελέσματα των πρώτων exit polls (Vid)

Ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής είπε σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα: "Να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που δε διόρθωσαν τη ψήφο τους όπως τους διέταξαν οι προπαγανδιστές κονδυλοφόροι και τίμησαν τη Χρυσή Αυγή". 

Και συνέχισε κάνοντας επίθεση στα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς του αντιπάλους κάνοντας λόγο για συνέχιση του αγώνα της Χρυσής Αυγής "μέσα και έξω από τη Βουλή".

"Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που δεν υποχώρησε στην επίθεση της κινδυνολογίας και της τρομολαγνείας. Είμαστε το κόμμα της εθνικής αντιπολίτευσης. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέσα και έξω από τη βουλή για να καταργηθεί το εθνοκτόνο μνημόνιο που εκχωρεί εθνική κυριαρχία. Σήμερα θα είμαστε τέταρτο κόμμα.

Εκφράζω τα συλληπτήρια μου σε όσους προσπάθησαν να μας αφήσουν εκτός βουλής. Ο αγώνας εναντίον της παραπληροφόρησης συνεχίζεται. Υπάρχει ένα εθνικιστικό κόμμα που θα δώσει αγώνα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και για τα εθνικά θέματα, για Μακεδονία, Βόρεια Ήπειρο και με Τουρκία για τα ζητήματα του Αιγαίου", κατέληξε. 

Νωρίτερα η Χρυσή Αυγή είχε δηλώσει ότι τα στελέχη της δεν θα κάνουν δηλώσεις παρουσία δημοσιογράφων, προχωρώντας σε "εμπάργκο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

SHARE:

24Media Network