Μητσοτάκης: Η αποστολή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, στις 7 Ιουλίου ισχυρή εντολή

Μητσοτάκης: Η αποστολή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, στις 7 Ιουλίου ισχυρή εντολή
Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Από τη Χαλκιδική ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την ανάγκη να λάβει ισχυρή εντολή για να υπάρξει σταθερή κυβέρνηση, ενώ θυμήθηκε τις πρώτες του διακοπές στην κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στον Άγιο Νικόλαο και την ομιλία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην ίδια περιοχή πριν 30 χρόνια

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίτερα στα Νέα Μουδανιά και θυμήθηκε τις πρώτες του διακοπές στη Χαλκιδική σε ηλικία 12 ετών στην κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στον Άγιο Νικόλαο, αλλά και την ομιλία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πριν από 30 χρόνια στην περιοχή.΄

Σημείωσε μάλιστα με νόημα ότι οι προκλήσεις τώρα είναι διαφορετικές, αλλά υπάρχουν και ομοιότητες με το σήμερα, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στο γεγονός ότι ο πατέρας του κυβέρνησε με 151 (λόγω εκλογικού νόμου) και στα προβλήματα που αντιμετώπισε με κατάληξη την πτώση της κυβέρνησης του.

“Μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση μπορεί να πάρει γρήγορα αποφάσεις”, τόνισε ο κ.Μητσοτάκης.

Επανέλαβε ότι θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία με ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, “σε μια μεγάλη γιορτή δημοκρατίας και ενότητας” όπως είπε.

Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι: “Αυτοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να διαστρεβλώνουν τις θέσεις μας, αντί να απολογούνται για τα δεινά της τελευταίας 4ετιας” και κάλεσε τους ψηφοφόρους να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους.

“Η αποστολή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και πρέπει το βράδυ της 7ης Ιουλίου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία εντός και εκτός Ελλάδας ότι η χώρα έχει ισχυρή κυβέρνηση” τόνισε και πρόσθεσε ότι αυτό περνά από τη μαζική συμμετοχή. Επανέλαβε επίσης ότι: “Δεν υπάρχει περιθώριο για ψήφο στα μικρά κόμματα, αλλά και ψήφο οργής”.

Έκανε λόγο για περίοδο περισυλλογής και συγκρατημένης αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα, συγκρατημένη διότι όπως είπε θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Δήλωσε ότι πρέπει “να φτιάξουμε κράτος” και επανέλαβε ότι χρειάζεται μία “ισχυρή κυβέρνηση που θα αλλάξει τον τόπο” και αυτό απαιτεί ισχυρή εντολή.

“Το 2016 μου δώσατε εντολή και ανέλαβα την ηγεσία της ΝΔ και κάνω τη ΝΔ ξανά από κόμμα παράταξη. Αλλάξαμε τη ΝΔ στον προγραμματικό λόγο και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους πολίτες, με ευθύνη, με αλήθεια. Ο λόγος μας βρίσκει ανταπόκριση από τους πολίτες. Με δική σας στήριξη θα κάνουμε ένα δώρο όχι για την ονομαστική μας εορτή, αλλά για την Ελλάδα μας, είπε και πρόσθεσε ότι το ζήτημα δεν είναι να γίνεις πρωθυπουργός αλλά να γίνεις καλός πρωθυπουργός.

Τόνισε επίσης ότι την επόμενη μέρα θα δώσει πολλούς βαθμούς ελευθερίας στην αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέχεια θα επισκεφθεί Πολύγυρο και Αρναία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα