Μητσοτάκης έξω από την Πειραιώς: Η ΝΔ είναι σήμερα το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη

Μητσοτάκης έξω από την Πειραιώς: Η ΝΔ είναι σήμερα το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη
Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Υπό τις επευφημίες υποστηρικτών της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε έξω από την Πειραιώς «έχουμε τον ίδιο αριθμό βουλευτών με το 2019, μόνο που τώρα η διαφορά μας με το βασικό μας αντίπαλο είναι 24 μονάδες, ενώ τότε ήταν οκτώ».

“Η Νέα Δημοκρατία είναι σήμερα το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε ψηφοφόρους και γαλάζια στελέχη έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, μετά την ευρεία εκλογική νίκη στις δεύτερες εκλογές.

“Έχουμε τον ίδιο αριθμό βουλευτών με το 2019, μόνο που τώρα η διαφορά μας με το βασικό μας αντίπαλο είναι 24 μονάδες, ενώ τότε ήταν οκτώ”, σημείωσε μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στη μεγάλη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τις επευφημίες των οπαδών της ΝΔ.

“Όμως αυτή η πολιτική κυριαρχία δεν είναι συνταγή αλαζονείας, ούτε λευκή επιταγή”, ξεκαθάρισε και δήλωσε: “Θα ζητήσω από όλα μας τα στελέχη να είμαστε προσγειωμένοι”.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε επίσης: “Σήμερα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και εκφράζω και τις προσδοκίες όσων συμπολιτών μας δεν μας ψήφισαν”. Ενώ διαμήνυσε ότι: “Θα εφαρμόσουμε στο ακέραιο το πρόγραμμα μας” και εμφανίστηκε βέβαιος ότι: “Θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών με το έργο της δεύτερης τετραετίας μας”.

Εγκωμίασε δε το έργο των γαλάζιων κομματικών στελεχών, λέγοντας: “Η ΝΔ απέδειξε ότι και όντας στην κυβέρνηση μπορεί να έχει το καλύτερα οργανωμένο κόμμα”.

Στο δε σύνθημα “όλη η Ελλάδα είναι μπλε” που φώναζαν οι οπαδοί της ΝΔ, ρίχνοντας μάλιστα αυτή τη φορά πυροτεχνήματα (κάτι που είχαν αποφύγει στις πρώτες εκλογές), ο πρωθυπουργός απάντησε: “Γιατί το μπλε είναι το χρώμα της σημαίας μας, του ουρανού, της θάλασσας, της ελπίδας της σωφροσύνης, το χρώμα που ενώνει” και τόνισε: “Από αύριο αρχίζει σκληρή δουλειά για να πάμε την Ελλάδα ακόμη πιο μπροστά”.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα