Ο Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε στη Θεσσαλονίκη – “Ακαταδίωκτο για εμάς, δεν υπάρχει”

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε στη Θεσσαλονίκη – “Ακαταδίωκτο για εμάς, δεν υπάρχει”
Ο Κυριάκος Βελόπουλος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Θεσσαλονίκη MotionTeam

Ανοιχτό το ενδεχόμενο νοθείας στις φετινές εκλογές άφησε κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε το πρωί της Κυριακής (21/05) ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:30 στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού (Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου 40 – Ελευθέριο Κορδελιό 563 34).

«Σήμερα εμείς τουλάχιστον μπορούμε να πούμε χρόνια πολλά γιατί δεν είμαστε άθρησκοι, χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους και τις Ελένες. Κάναμε έναν τεράστιο μηχανισμό παράλληλης καταγραφής των αποτελεσμάτων ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο νοθείας και πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο» είπε στη δήλωσή του εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου κι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νοθείας στις φετινές εκλογές.

«Το σημαντικότερο για εμάς είναι οι νέοι και οι Έλληνες να ψηφίσουν Ελληνική Λύση, όχι μόνο για τη Μακεδονία, αλλά για όλη την Ελλάδα και να μας δώσουν τη δυνατότητα να βάλουμε στη φυλακή όλους τους κλέφτες και όλους αυτούς που κορόιδεψαν τους Έλληνες. Ακαταδίωκτο για εμάς, δεν υπάρχει. Ψηλά το κεφάλι Έλληνες, ψηλά την Ελλάδα, θα νικήσουμε» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα