Ο Τσίπρας αποκάλυψε τι ομάδα είναι: Μόνο εδώ συμφωνώ με τον Μητσοτάκη

Ο Τσίπρας αποκάλυψε τι ομάδα είναι: Μόνο εδώ συμφωνώ με τον Μητσοτάκη
NIKOLOPOULOS/EUROKISSI

Προς το τέλος της συνέντευξής του στον Βασίλη Σκουρή και την εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε ένα αθλητικό σχόλιο.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού και πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον Βασίλη Σκουρή και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6, πέρα από τα νέα θετικά μέτρα που ψηφίστηκαν, τις ευρωεκλογές της Κυριακής, τη στάση της Φώφης Γεννηματά και του ΚΚΕ, αλλά και τα ζητήματα ενεργειακών ισορροπιών με την Τουρκία, έκρυβε και μία αποκάλυψη σε σχέση με ένα ζήτημα στο οποίο ταυτίζεται με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε ένα αθλητικό σχόλιο: «Ήμουν πάντα με τη Λίβερπουλ. Είναι ίσως το μοναδικό με το οποίο ταυτίζουμε τη στάση μας με τον κ. Μητσοτάκη» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο στούντιο του Sport24 Radio στους 103,3 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αδυναμία του στη βρετανική ομάδα: «Είχα πάει να παίξω σε ένα πολύ ωραίο φιλανθρωπικό παιχνίδι και όταν έφτασα οι φανέλες που μας έδωσαν για να αγωνιστούμε ήταν της Τότεναμ. Εγώ είμαι Λίβερπουλ. Η προτίμηση μου για τον τελικό είναι ξεκάθαρη. Η Τότεναμ μου είναι συμπαθής, αλλά είμαι Λίβερπουλ. Είμαι κατά των ίσων αποστάσεων. Μεταξύ Λίβερπουλ και Τότεναμ επιλέγω Λίβερπουλ» ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα