Πατούλης: Πανηγυρισμοί και τούρτα γενεθλίων για το γιο του

Γενέθλια Αλέξανδρου Πατούλη
Γενέθλια Αλέξανδρου Πατούλη EUROKINISSI

Η οικογένεια Πατούλη είχε διπλή γιορτή σήμερα αφού εκτός από την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη γιορτάστηκαν και τα 14α γενέθλια του γιου του.

Διπλή γιορτή στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο εκλογικό κέντρο του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη καθώς πέρα από την εκλογική νίκη, γιορτάστηκαν και τα 14 γενέθλια του γιου του Αλέξανδρου.

Αμέσως μετά την ομιλία του πατέρα του στο συγκεντρωμένο κόσμο που περίμενε να τον συγχαρεί, ο μικρός Αλέξανδρος έσβησε τα κεράκια στην τούρτα και το πάρτι ξεκίνησε. Στο πλάι του είχε τόσο τον Γιώργο Πατούλη, όσο και τη μητέρα του Μαρίνα Πατούλη που έλαμπε από ευτυχία.

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 14Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 14Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI
Γενέθλια Αλέξανδρου Πατούλη
Γενέθλια Αλέξανδρου Πατούλη EUROKINISSI

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις δημοτικές - περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πατούλης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Περιφερειακές εκλογές 2019 - Β' γύρος: Ο χάρτης της Ελλάδας στο 74% της ενσωμάτωσης

Γ. Πατούλης: Δεν βλέπω χθεσινούς αντιπάλους, αλλά μελλοντικούς συνεργάτες

SHARE: