Πήγε ο Κουτσούμπας να ψηφίσει και δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ – Πώς αντέδρασε

Πήγε ο Κουτσούμπας να ψηφίσει και δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ – Πώς αντέδρασε
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος Eurokinissi

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος συνειδητοποίησε ότι η δικαστική αντιπρόσωπος δεν του είχε δώσει ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο εκλογικό τμήμα της Λαμίας, όπου πήγε να ψηφίσει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καθώς την ώρα που πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα συνειδητοποίησε ότι έλειπε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ!

Εμφανώς ενοχλημένος βγήκε από το παραβάν και ζήτησε το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Αφού ψήφισε, ο Δημήτρης Κουτσούμπας απευθύνθηκε στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, λέγοντάς τους χαμογελαστός: “Θα γίνετε viral τώρα”. “Αν γίνονται σε εμένα αυτά τα λάθη, φανταστείτε τι γίνεται αλλού”, πρόσθεσε.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Κουτσούμπας δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό. Στις on camera δηλώσεις του κάλεσε όλες και όλους να προσέλθουν στις κάλπες και να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ για “ισχυρή, λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση”.

“Καλημέρας σας καλή δύναμη σε όλες και όλους. Σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε σε όλη την χώρα, είναι η μέρα των εκλογών. Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, πρέπει όλοι να είμαστε εκεί, για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να πάει πιο ψηλά για ισχυρή, λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση 100% και στη Βουλή και στους ερχόμενους λαϊκούς αγώνες”, δήλωσε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα