Ποιος κλέβει προτομές από το κέντρο της Αθήνας;

Ποιος κλέβει προτομές από το κέντρο της Αθήνας;

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων με αφορμή την κλοπή προτομών από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου

Να αναλάβει τις ευθύνες της όσον αφορά την αστυνόμευση της πρωτεύουσας, ζήτησε από την ΕΛΑΣ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη.

Με αφορμή την κλοπή των προτομών από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου, ο κ. Καμίνης τόνισε χαρακτηριστικά: "Έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με ένα ζήτημα ελλειμματικής αστυνόμευσης. Η κατάσταση στην «Τριλογία», μεταξύ Νομικής – Πνευματικού Κέντρου και Πανεπιστημίου, έχει γίνει αφόρητη. Η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της".

Για τα μέτρα κατά της αντικοινωνικής στάθμευσης, ο δήμαρχος δήλωσε: "Σήμερα ξεκινάμε μία εκστρατεία κατά της αντικοινωνικής στάθμευσης. Το να παρκάρει κάποιος το αυτοκίνητό του στη μέση μιας πλατείας ή σε ράμπα για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα δεν είναι ανάγκη, είναι κακή νοοτροπία. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι μετά από δυο-δυόμιση χρόνια απουσίας της Δημοτικής Αστυνομίας, η κατάσταση στο θέμα της στάθμευσης επιδεινώθηκε και πιστεύω ότι αυτό το μέτρο θα λειτουργήσει παραδειγματικά, ώστε να έχουμε σύντομα μια σαφή βελτίωση»".

Ερωτηθείς για το θέμα των αστέγων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι Έλληνες σύμφωνα με έρευνα του δήμου, απάντησε: "Ναι, ένα ποσοστό 62% των αστέγων, είναι Έλληνες. Η αστεγία έχει αυξηθεί σε απόλυτους αριθμούς και έχει αυξηθεί το ποσοστό των ανθρώπων εκείνων οι οποίοι παραμένουν άστεγοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο δήμος Αθηναίων ενισχύει περισσότερους από 25.000 πολίτες. Εμείς θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή, της στήριξης των ανθρώπων που πλήττονται περισσότερο από την κρίση".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προσοχή! Ο Καμίνης ετοιμάζεται να σας 'δαγκώσει'

Οι άστεγοι της Αθήνας: Έλληνες το 62% των ανθρώπων που αναγκάζονται να κοιμούνται στο δρόμο

SHARE:

24Media Network