Το ψηφοδέλτιο του Χατζηδάκη με το… happy end

Το ψηφοδέλτιο του Χατζηδάκη με το… happy end
Ο Κωστής Χατζηδάκης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Youtube για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του ότι είναι τελευταίος στη λίστα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές αναγράφονται στα ψηφοδέλτια των κομμάτων με αλφαβητική σειρά για να μην υπάρχουν γκρίνιες. Ωστόσο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θεωρείται πως τρόπον τινά ευνοούνται όσοι έχουν επώνυμο που ξεκινά από άλφα ή κάποιο άλλο από τα πρώτα γράμματα της αλφαβήτου, καθώς βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου. Ενώ όσοι έχουν επώνυμο που ξεκινά από κάποιο από τα τελευταία γράμματα, διαπιστώνουν ότι είναι πιο δύσκολο να πέσει πάνω στο όνομα τους το μάτι του ψηφοφόρου αν δεν τους ψάξει.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης πάντως βρήκε τη λύση, όπως δείχνει ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο youtube. Σε αυτό εμφανίζεται ψηφοφόρος να αναζητά το όνομα του Χατζηδάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ανατρέχοντας μετά το κάπα και τη Νίκη Κεραμέως, διερωτώμενος “που είναι ο Χατζηδάκης” και όταν τον βρίσκει στο τέλος να αναφωνεί “ψηφοδέλτιο με happy end”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα