Σακελλαρίδης στο NEWS 24/7: Να δούμε με ψυχραιμία τι μεσολάβησε τα τελευταία 4 χρόνια

Σακελλαρίδης στο NEWS 24/7: Να δούμε με ψυχραιμία τι μεσολάβησε τα τελευταία 4 χρόνια
Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Για εκλογική μάχη - τομή έκανε λόγο ο διευθυντής του ETERON - Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στην εκπομπή του NEWS 24/7.

Προφανές ότι πρόκειται για μια νέα σελίδα στην ιστορία του τόπου. Έχω την αίσθηση για μια εκλογική μάχη που μπορεί να χαρακτηριστεί τομή με όλα τα χαρακτηριστικά και αναπάντεχα” δήλωσε στην εκπομπή του NEWS 24/7 ο διευθυντής του ETERON – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Και συνέχισε: “Δημιουργείται μια αίσθηση ότι υπήρχε ένα μεγάλο βουβό ρεύμα που εκδηλώθηκε στην κάλπη, ανάποδα από το 2012. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν μια μάχη συντηρητισμού – προοδευτισμού“.

Πρέπει να δούμε με ψυχραιμία τι μεσολάβησε στα τέσσερα αυτά χρόνια, θα αποτελέσει μπούσουλα να εξορθολογίσουμε αυτό το ποσοστό που μας εντυπωσιάζει και μας εκπλήσσει” πρόσθεσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Ξεκίνησε στην πραγματικότητα από την εποχή της πανδημίας, εφάρμοσε η ΝΔ μια πολιτική κόντρα ρόλος από αυτό που περίμενε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κόσμος, εφάρμοσε το πρόγραμμα που θα ήθελε να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πανδημία. Αυτό δημιούργησε στρατηγική αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο δημοσιογράφος και συντονιστής των project του ETERON, Γιάννης Αλμπάνης δήλωσε: “Η αποδοκιμασία για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη και η νίκη της Νέας Δημοκρατίας σίγουρα ευρεία. Δεν βλέπω πως ένα τόσο κακό αποτέλεσμα δεν θα δρομολογήσει εξελίξεις στην Κουμουνδούρου“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα