Συνάντηση Τσίπρα-Κατσέλη την Τετάρτη

Ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της "Κοινωνικής Συμφωνίας", Λούκα Κατσέλη, στην Βουλή, την Τρίτη 8 Μαΐου 2012, στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών για τον σχηματισμό κυβέρνησης. (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Την Τετάρτη τα ξαναλένε Τσίπρας Κατσέλη EUROKINISSI

Με τη γνώση ότι μάλλον η Κοινωνική Συμφωνία δεν θα μπει στη Βουλή, η πρόεδρος του κόμματος Λούκα Κατσέλη αναζητά συμμαχίες

Η Λούκα Κατσέλη πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας αναζητά συνεχώς συμμαχίες, στο πλαίσιο της απόφασης του κόμματος να επιδιώξει τη συστράτευση όλων "των γνήσια προοδευτικών δυνάμεων".

Την Τετάρτη η κ. Κατσέλη θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στις 12.30 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του Συνασπισμού.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει συνάντηση με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, ενώ αναμένεται και συνάντησή με τη Δημοκρατική Αριστερά.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης διέψευσε δημοσιεύματα τα οποία υποστηρίζουν ότι "το παλιό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ", ενώ σημείωσε ότι επίκειται ανακοίνωση για την πολιτική στήριξη της κ. Κατσέλη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

SHARE:

24Media Network