ΣΥΡΙΖΑ: Άμεσες αλλαγές στην επικοινωνία και τη δημόσια εικόνα

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεσες αλλαγές στην επικοινωνία και τη δημόσια εικόνα
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ eurokinissi

Τη Δευτέρα ανακοινώνεται η «Δύναμη Κρούσης» των στελεχών που θα πλαισιώσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Άμεσες και δραστικές αλλαγές στην δημόσια εικόνα, την επικοινωνία και την προεκλογική προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της κάλπης της 25ης Μαΐου αποφάσισε σήμερα το Εκτελεστικό Γραφείου του κόμματος. Πιστοποιώντας έτσι ότι τα μηνύματα συναγερμού που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ξεκινούν άμεσα να γίνονται πράξη.

Βασικός κορμός των αλλαγών του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δημιουργία μίας «Δύναμης Κρούσης» που θα αποτελείται από νέα πρόσωπα τα οποία απέδειξαν στις πρόσφατες εκλογές είτε ότι διαθέτουν γείωση με την κοινωνία είτε έχουν ισχυρό το τεχνοκρατικό στοιχείο η πολύ περισσότερο αν συνδυάζουν και τα δύο αυτά στοιχεία. Τα ονόματα πρόκειται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή θα αποτελεί μία σύνθεση από νεώτερα πλην όμως «μάχιμα» στελέχη, σε συνδυασμό με πιο έμπειρα που έχουν υπουργική εμπειρία καθώς και πρόσωπα που έχουν αναγνωριστεί σε επιστημονικά πεδία. Η αίσθηση που θα δοθεί είναι πως τα πρόσωπα αυτά θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας παράλληλα μήνυμα ανανέωσης και ενότητας.

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά –σύμφωνα με την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου– πιο δομημένη και συγκροτημένη παρουσία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αφού το γραφείο Τύπου του κόμματος θα ορίζει πλέον τις εμφανίσεις των στελεχών στα τηλεοπτικά κανάλια.

Στο οργανωτικό επίπεδο τώρα το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ τίθεται πλέον σε καθεστώς «μόνιμης και διαρκούς συνεδρίασης» με φυσική παρουσία η ψηφιακή τηλεδιάσκεψη σε πλήρη συνεργασία με τους αρμόδιους για τον εκλογικό σχεδιασμό.

Παράλληλα συγκροτείται οργανωτική επιτροπή Εκλογικού Αγώνα που θα αναλάβει τον συντονισμό των τοπικών οργανώσεων ενώ από αύριο ξεκινούν οι συνεδριάσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών. Βασικός οργανωτικός στόχος είναι επαναπροσέγγιση των ψηφοφόρων που απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη κάλπη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα