Τέσσερις νέοι υποψήφιοι με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές 

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές 
Στιγμιότυπο από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς Eurokinissi

Η Ντόρα Πάλλη στο Νότιο Τομέα Αθηνών, η Σοφία Λουκέρη στην Α΄Αθηνών, ο Φάνης Παπάς στη Β΄Θεσσαλονίκης και ο Δημήτρης Μαραβέλιας στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών είναι οι νέες υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Τις ανακοινώσεις νέων υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές συνεχίζει σε… δόσεις η Νέα Δημοκρατία, καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν τέσσερα ακόμη νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια.

Υποψήφια με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών θα είναι η Ντόρα Πάλλη. Υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών θα είναι η Σοφία Λουκέρη. Υποψήφιος στον Δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι ο Δημήτρης Μαραβέλιας και υποψήφιος στην Β’ Θεσσαλονίκης θα είναι ο Φάνης Παπάς.

Η Ντόρα Πάλλη είναι Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, όπου αναπτύσσει και εφαρμόζει εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε μαθητές και αφορούν, αφενός την προώθηση των Ολυμπιακών αξιών και του αθλητισμού και αφετέρου την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού. Στα προγράμματα έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 20.000 μαθητές και 2.000 εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα. Είναι  Υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Τμήμα Διαχείρισης Αθλητισμού, κάτοχος  Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (M.Sc.) στην ανάλυση, σχεδιασμό και διαχείριση  Πληροφοριακών Συστημάτων από το London School of Economics & Political Science (LSE) όπου αποφοίτησε με έπαινο και κάτοχος B.Sc. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το  City University London. Επιπλέον, έχει εκλεγεί, από το 2018, Γενική Γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας. Είναι εκδότρια και συντάκτης πολλών παιδικών βιβλίων. Μεταξύ άλλων το βιβλίο «Ολυμπιακή Εκεχειρία» που εκδόθηκε σε επτά γλώσσες. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Πρόεδρος της Επιτροπής ΑΜΕΑ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα, είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Σιούτο και έχει μία κόρη, τη Θάλεια.

 

Η Σοφία Λουκέρη ήταν υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών και το 2007, ως ένα από τα νεότερα τότε στελέχη και είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 8.000 σταυρούς. Έκτοτε εκλέγεται ανελλιπώς στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αρθρογραφεί στην εφημερίδα «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» & και στο neodimokratis.gr στα οποία είναι επικεφαλής. Η Σοφία Λουκέρη προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα, διατηρεί οδοντιατρείο και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Ο Φάνης Παπάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977. Ζει μόνιμα στον Σοχό και είναι ιδιοκτήτης πρότυπης βιοτεχνικής επιχείρησης. Είναι πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών και έχει μεταπτυχιακό στην «Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση & Διακυβέρνηση» από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία. Το 2002 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σοχού, σε ηλικία 24 ετών. Το 2007 εκλέχθηκε Δήμαρχος Σοχού σε ηλικία 29 ετών. Το διάστημα 2011-2019 ήταν Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας ενώ από το 2013 έως το 2018 διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Κουκουτζέλη, με την οποία έχουν 4 παιδιά.

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Δυτικό Τομέα της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών θα είναι ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας. 

Ο Δημήτρης Μαραβέλιας γεννήθηκε το 1968, από Λάκωνες γονείς. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Εκπαίδευση. Από τα φοιτητικά του χρόνια, είχε ενεργό δράση στην πολιτική. Το 1997 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Ε.Γ. της ΟΝΝΕΔ. Αργότερα εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του αείμνηστου Θεόδωρου Κατριβάνου.  Το 2006 εκλέχθηκε Δήμαρχος Χαϊδαρίου, και ανανέωσε τη θητεία του το 2010. Από το 2014 είναι Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών. Διετέλεσε μέλος της ΚΕΔΕ από το 2002, αναλαμβάνοντας Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας & Αθλητισμού και είναι μέλος στην Επιτροπή Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης έχει διατελέσει Γραμματέας Οργανωτικού και Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής. Είναι παντρεμένος με τη Μαίρη Ντάσιου και έχουν ένα γιο, τον Μάνθο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα