Θεοχάρης για ΣΥΡΙΖΑ: Πρόχειρες κινήσεις εντυπωσιασμού για να νομίζει ο κόσμος πως κάτι κινείται

Θεοχάρης για ΣΥΡΙΖΑ: Πρόχειρες κινήσεις εντυπωσιασμού για να νομίζει ο κόσμος πως κάτι κινείται
Χάρης Θεοχάρης Eurokinissi

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, Χάρης Θεοχάρης, μίλησε στο σταθμό του News 24/7 για το Ελληνικό, τον ΣΥΡΙΖΑ και για την επόμενη μέρα.

Για το Ελληνικό και την καταγγελία περί αιφνιδιαστικής ανατροπής των συμφωνημένων μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Θεοχάρης στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6.

“Πρόκειται για μία συστηματική προσπάθεια της κυβέρνησης πριν από τις εκλογές να προσπαθήσει να δείξει κάποιο έργο και έτσι πρόχειρα κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού για να νομίζει ο κόσμος πως κάτι κινείται”, είπε.

“Το πιο σημαντικό είναι να λυθούν όλα τα προβλήματα σύμφωνα με τις υπογραφές που έχουν πέσει, για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες. Μιλάμε για κοροϊδία του ελληνικού λαού, τις τελευταίες δύο μέρες πριν τις εκλογές που δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τα επουσιώδη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Υπάρχουν υπάλληλοι που είναι ιδεολογικά αντίθετοι με αυτές τις αποφάσεις και συνεπώς τις καθυστερούν. Έχουν την πολιτική κάλυψη να το κάνουν αυτό, γιατί στην πραγματικότητα ο πρωθυπουργός δεν ελέγχει την κυβέρνησή του. Η κυβέρνηση συμφωνεί με την κωλυσιεργία”, υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης.

Όταν διερωτήθηκε πώς βλέπει την επόμενη των εκλογών, ο Θεοχάρης απάντησε πως αναμένονται να είναι δύσκολες οι εκλογές. Ευχήθηκε παράλληλα να είναι το τέλος του λαϊκισμού στην Ελλάδα και τα κόμματα που κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα από τον διχασμό, το λαϊκισμό και τα ψέματα να μην καταφέρουν να μπουν στη Βουλή. ” Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει ως αντιπολίτευση να κάνει μία ενδοσκόπηση, να καταλάβει γιατί έχασε, διότι ακόμα δεν έχει καταλάβει.

“Εύχομαι να καταλάβουν τί πήγε στραβά με τη διακυβέρνησή τους και να μπορέσουν να σοβαρευτούν αλλά και να σταματήσουν τον λαϊκισμό που τους χαρακτηρίζει όλα τα χρόνια της διακυβέρνησής τους”, κατέληξε αναφερόμενος στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα