Το fail του debate. Ο Καμμένος διάβασε τρολιά σαν μήνυμα μαθητή για τον ‘θάνατο’ του ΠΑΣΟΚ

Το fail του debate. Ο Καμμένος διάβασε τρολιά σαν μήνυμα μαθητή για τον ‘θάνατο’ του ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έπεσε στην παγίδα του διαδικτύου και διάβασε ένα μήνυμα μαθητή για το ΠΑΣΟΚ που τελικά ήταν διαδικτυακή "τρολιά" (Pics+Vid)

Ο Πάνος Καμμένος στη διάρκεια του debate έπεσε στην παγίδα των social media και του διαδικτύου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεγελάστηκε και διάβασε μια υποτιθέμενη έκθεση μαθητή Δημοτικού για το ΠΑΣΟΚ. Προφανώς, το επιτελείο του δεν ήταν καλά “διαβασμένο”.

Το υποτιθέμενο κείμενο ενός μικρού μαθητή δημοτικού:

Η ψεύτικη παιδική έκθεση, είναι του @ beatBukowski και είχε δημοσιευθεί στο provocateur.

Πριν το debate, ο Πάνος Καμμένος έκανε δικό του… debate στο Twitter, μαζεύοντας απαντήσεις του κοινού σχετικά με το τι θα ήθελαν οι χρήστες και followers του να ρωτήσει τους πολιτικούς αρχηγούς στη διαδικασία της τηλεμαχίας που παρακολουθήσαμε:

Σωστά μαντέψατε. Οι περισσότεροι του ζήτησαν να ρωτήσει τον πρόεδρο της ΝΔ για τα υποβρύχια.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγόρησε τον κ. Μεϊμαράκη ότι “αντί να ακολουθήσει μεσαίο δρόμο Καραμανλή έχει γίνει Γεωργιάδης και Βορίδης” και υποστήριξε ότι ο ίδιος εκπροσωπεί την “κεντροδεξιά που δεν έχει σχέση με τη Siemens, με τον Παπασταύρου, που δε συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ”.

Είπε μάλιστα στον πρόεδρο της ΝΔ, “σας έλεγαν μπροστάντζα για τα υποβρύχια”, με τον πρόεδρο της ΝΔ να ανταπαντά ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάνει τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα.

“Οι ΑΝΕΛ γεννήθηκαν μέσα από τα Μνημόνια. Στηρίξαμε μια κυβέρνηση αριστεράς ενώ προερχόμαστε από την κεντροδεξιά. Δεν έχουμε όμως σχέση με τη διαφθορά. Δεν είμαστε ευτυχείς που υπογράψαμε μία συμφωνία που περιέχει τον ΕΝΦΙΑ. Υπόκειται όμως στο ευρωπαϊκό δίκαιο, εμπεριέχει ελπίδα για το αύριο”, είπε στο μήνυμα του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα