Τρεμόντι: Δικαιώνεται η απόφασή μου να είμαι στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ

ΑΘΗΝΑ-07092105-Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,  παρουσίασε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος// ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΡΕΜΟΝΤΙ.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-07092105-Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος// ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΡΕΜΟΝΤΙ.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Απαντήσεις στα δημοσιεύματα που ήθελαν της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας με τους ΑΝΕΛ να έχει επαφές και με το Ποτάμι δίνει η ίδια η Χριστίνα Τρεμόντι που μιλά για "βαθιά ριζωμένη νοοτροπία της διαφθοράς" στο κόμμα του Στ. Θεοδωράκη

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Χριστίνα Τρεμόντι, απάντησε στα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως "φλέρταρε" με το Ποτάμι, από τις λίστες του οποίου και κόπηκε πριν επιλέξει να κατέβει τελικά στις εκλογές με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

"Επέλεξα να είμαι στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τον απλό αλλά πολύ σημαντικό για εμένα λόγο ότι οι στόχοι μου αλλά και η νοοτροπία μου γύρω από το θέμα της διαφθοράς ταιριάζουν απόλυτα με του Πάνου Καμμένου" σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

Η κα. Τρεμόντι προχωρά σε έντονη επίθεση στο κόμμα του Ποταμιού λέγοντας: "Είχα επαφές με το Ποτάμι, αλλά τους ενημέρωσα εγκαίρως ότι δεν επιθυμώ να κατέβω μαζί τους. Μια απόφασή μου η οποία δικαιώνεται από την σημερινή ανέντιμη αντίδρασή τους που δείχνει πόσο βαθιά ριζωμένη στο κόμμα αυτό είναι η νοοτροπία της διαφθοράς"

Ολοκληρώνοντας η υποψήφια με τους ΑΝΕλ σημειώνει: "Αν για κάτι τόσο απλό αντιδρούν με αυτό τον ανέντιμο τρόπο φανταστείτε τι θα κάνουν όταν μπουν στη Βουλή και εάν συγκυβερνήσουν".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Ζήτησα κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και μείωση μισθών των βουλευτών. Δεν απάντησε κανείς

Κατά λάθος εκτός ψηφοδελτίων των ΑΝΕΛ η Ξουλίδου

SHARE:

24Media Network