Τσίπρας: "Δε θα επαναφέρουμε όσους έδιωξε ο ελληνικός λαός"

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην Βουλή, Δευτέρα 6 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI // ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην Βουλή, Δευτέρα 6 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI // ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Διαβάστε γιατί αρνήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, τη πρόταση συνεργασίας του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά (Vid)

Την ειλημμένη του απόφαση να απορρίψει κάθε μορφή συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισε στον Αντώνη Σαμαρά, ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην δήλωση  του  Αλέξης Τσίπρας από τα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου τόνισε χαρακτηριστικά:

ADVERTISING

"Η σωτηρία της χώρας είναι η απόρριψη των μέτρων, της λιτότητας και η ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων. Ζητήσαμε ψήφο διακυβέρνησης από τον ελληνικό λαό και απεμπλοκής από το μνημόνιο και μας την έδωσε. Οι προγραμματικές θέσεις του Αντώνη Σαμαρά βρίσκονται στον αντίποδα του εναλλακτικού τρόπου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας", τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως επεσήμανε ο κ. Τσίπρας η υπογραφή του κ. Σαμαρά στο μνημόνιο 2 αποτελεί τροχοπέδη για οποιαδήποτε συνεργασία: "Δεν θα επαναφέρουμε από το παράθυρο αυτούς  που έδιωξε ο λαός από την πόρτα με τη ψήφο του. Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για συνεργασία με τα κόμματα της Αριστεράς. Σαφή προειδοποίηση εντός και εκτός της χώρας, να σεβαστούν τη λαϊκή ετυμηγορία και να μην διανοηθούν να δημιουργήσουν κλίμα τεχνητών εκβιασμών. Να πα΄ρουν το μήνυμα του λαού. Η πολιτική της λιτότητας απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του λαού και ήρθε ή ώρα να αποσυρθεί". κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δήλωση Τσίπρα μετά τη συνάντηση με Σαμαρά

SHARE:

24Media Network