Τσίπρας: "Μέρα ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου"

Ο πρωθυπουργός κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος
Ο πρωθυπουργός κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους πολίτες με την ψήφο τους, να επικυρώσουν την ανάκαμψη της οικονομίας, ώστε "να μην αφεθεί καμία χαραμάδα αμφισβήτησης είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό".

Στο 172 δημοτικό σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, λίγο μετά τις 10:30 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα είναι μια μέρα δημοκρατίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους τις περιφέρειες, τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην ευρωβουλή» συνέχισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «είναι όμως και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού».

«Είναι μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμία και να εγκρίνει και να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα, καμία κερκόπορτα ανοιχτή σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει. Σε κανέναν, είτε εντός, είτε εκτός της χώρας» είπε ο πρωθυπουργός.

«Είναι η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Βίντεο από την άφιξη του πρωθυπουργού στο εκλογικό κέντρο:

Η δήλωση του πρωθυπουργού:

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές - περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Ευρωεκλογές, Αλέξης Τσίπρας, Φορολογικές Ελαφρύνσεις
SHARE:

24Media Network