Τσίπρας: Οι νέοι να κρίνουν το αποτέλεσμα, μην αφήσουν την τύχη τους σε άλλους

Τσίπρας: Οι νέοι να κρίνουν το αποτέλεσμα, μην αφήσουν την τύχη τους σε άλλους
Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου Eurokinissi

Έκκληση σε όλους του πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα - και ιδιαίτερα στους νέους - απηύθυνε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για μία κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου μας.

 Στο 27ο-30ό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου έγινε δεκτός με επευφημίες από οπαδούς του. 

“Σήμερα είναι ημέρα Δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας τα επόμενα τέσσερα χρόνια αποφασίζουν για τη ζωή τους. Οι κάλπες το πρωί ως γνωστόν άνοιξαν και ήταν άδειες συνεπώς η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς πάνω στην κάλπη είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο πρωθυπουργός αφού ψήφισε.

 

“Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες, να τους καλέσω να προσέλθουν στην κάλπη, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα παρά το γεγονός ότι είναι σήμερα η θερμοκρασία υψηλή. Εντούτοις αξίζει τον κόπο για 20 λεπτά να είναι όλοι παρόντες και παρούσες στην κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου μας”, συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

“Ιδιαίτερα όμως θέλω να απευθυνθώ στις νέες και στους νέους, σε αυτούς που διαχρονικά στον τόπο μας κάνουν τις μεγάλες ανατροπές και τις μεγάλες αλλαγές να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους και το μέλλον τους σε άλλους, να είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα”, κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

  Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις μέσω της live blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα