Βασιλειάδης: Η ΝΔ έχει κρυφή ατζέντα για κατάργηση των επιδομάτων

Ο Γ.Βασιλειάδης στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6
Ο Γ.Βασιλειάδης στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6 TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος στην ενότητα Β3 του νότιου τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας πως έχει παρελθόν κλεπτοκρατίας ενώ την χαρακτήρισε παράταξη των μνημονίων.

“Όπως έδειξαν τα φετινά αποτελέσματα του Champions League, τα πάντα είναι εφικτά” δήλωσε χαριτολογώντας ο Υφυπουργός Αθλητισμού, θέλοντας να κάνει μία πρόγνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για παρελθόν κλεπτοκρατίας και είπε ότι η ΝΔ είναι η παράταξη των μνημονίων.

ADVERTISING

Η ΝΔ λέει τα πάντα, χωρίς να λέει τίποτα και έχει κρυφή ατζέντα για κατάργηση των επιδομάτων.

“Πολλές προσωπικές απόψεις μαζεύτηκαν στη ΝΔ” είπε ο υποψήφιος στην ενότητα Β3 του νότιου τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στη δήλωση Παπαδημητρίου περί προληπτικής γραμμής αλλά και στη γαλάζια θέση για το 1 προς 5 στο Δημόσιο, τη ΔΕΗ και την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών.

Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για σχέδιο διάλυσης των δημόσιων πυλώνων στην υγεία και την παιδεία.

Ως προς την επένδυση στο Ελληνικό είπε ότι “μετά από 4 χρόνια πέφτουν οι μάσκες και εξηγείται γιατί το έργο έγινε το γιοφύρι της Άρτας”, κατηγορώντας την εταιρία ότι θέλει μια επένδυση χωρίς κανόνες.

Υποστήριξε ότι η επιτυχία του 2004 στο Euro δεν αξιοποιήθηκε καθώς οι ΠΑΕ κινούνται με μικροκομματικά κίνητρα ενώ όπως είπε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να βάλει κανόνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network