Βελόπουλος: Ποτέ δεν είπα ότι τα χειρόγραφα είναι του ίδιου του Ιησού - Όχι με αυτή τη ΝΔ

Βελόπουλος: Ποτέ δεν είπα ότι τα χειρόγραφα είναι του ίδιου του Ιησού - Όχι με αυτή τη ΝΔ

Σε σχέση με τα περίφημα "χειρόγραφα του Ιησού" είπε ότι ως ιστορικός-αρχαιολόγος δεν το παίρνει πίσω καθώς πρόκειται για επιστολή που βρίσκεται στη Μονή του Αγίου Διονυσίου στο Άγιο Όρος. Εμφανίστηκε αρνητικός για συνεργασία με τη ΝΔ.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ σε περίπτωση που δεν έχει αυτοδυναμία εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης που απέσπασε 4,1% στις ευρωεκλογές, μιλώντας στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6.

"Με αυτή τη ΝΔ όχι" είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι "δεν μπορώ να συνεργαστώ με κάποιον που έβαλε το παιδί του στην Goldman Sachs, που συμφώνησε να δίνεται ιθαγένεια, που συμφώνησε σε τζαμί στην Αθήνα και είπε ότι δεν μπορεί να αλλάξει τη Συμφωνία των Πρεσπών".

Σημείωσε επίσης ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή "και τώρα λένε να τους ψηφίσουμε για να μας σώσουν".

"Πήραμε κόσμο από όλα τα κόμματα" δήλωσε στο σταθμό μας και σημείωσε ότι στις ευρω-εκλογές "δεν μιλήσαμε για την Ευρώπη” και ότι το κόμμα του “έχει πρόγραμμα που δεν έχουν οι άλλοι".

Αναφέρθηκε και στο Σκοπιανό, λέγοντας ότι αφορά και την Ευρώπη το Μακεδονικό και η Συμφωνία των Πρεσπών ενώ τόνισε ότι "τα Σκόπια γίνονται τα διόδια της Ελλάδας για την Ευρώπη”. Είπε ότι η Δύση δεν προστάτευσε ποτέ την χώρα ενώ για τη Ρωσία είπε ότι “μας ενώνει η θρησκεία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει η χώρα δορυφόρος της".

Σε σχέση με τα περίφημα "χειρόγραφα του Ιησού" είπε ότι ως ιστορικός-αρχαιολόγος δεν το παίρνει πίσω καθώς πρόκειται για επιστολή που βρίσκεται στη Μονή του Αγίου Διονυσίου στο Άγιο Ορος.

"Δεν το παίρνω πίσω, εννοώντας ότι με τη λέξη χειρόγραφο εννοώ επιστολή, περγαμηνή που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του Αγίου Όρος, όχι ότι την έγραψε ο Ιησούς", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, είπε:

"Ως ιστορικός αρχαιολόγος λέω πως πρέπει να πάτε στη Μονή Διονυσίου και να δείτε αν υπάρχουν αυτά τα χειρόγραφα. Είναι χειρόγραφα της Μονής Διονυσίου στο Άγιο Όρος, χειρόγραφο δε σημαίνει πως το έγραψα εγώ ο ίδιος. Ως δημοσιογράφος πήγα στη βιβλιοθήκη εκεί, είδα τα χειρόγραφα αυτά μπροστά μου, δε σημαίνει πως τα έγραψε ο ίδιος. Χειρόγραφα είναι οι περγαμηνές. Δε σημαίνει πως τα έγραψε ο ίδιος ο Ιησούς, οι ημιμαθείς το πιστεύουν αυτό, όποιος τα έβλεπε αυτά στην τηλεόραση και πίστευε κάτι τέτοιο, είναι ημιμαθής.

Να μας έχει καλά η Παναγιά. Πιστεύω, δεν είμαι θρησκόληπτος".

Αν δείτε βέβαια το παρακάτω βίντεο και ακούσετε τον ίδιο, θα δείτε πως διατεινόταν χαρακτηριστικά: "Έχει επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος, θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολή του ίδιου του Θεού μας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Ευρωεκλογές, Βελόπουλος, Ελληνική Λύση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βελόπουλος: Πού κατέγραψε μεγαλύτερα ποσοστά, από ποιους πήρε

Κυριάκος Βελόπουλος: Από τις επιστολές του Ιησού, στην πόρτα της Ευρωβουλής

Γιώργος Καρατζαφέρης: Το πολιτικό τέλος ενός μοναχικού καβαλάρη

Αποτελέσματα ευρωεκλογών 2019: Χάνει την έδρα ο Βαρουφάκης - Μάχη Αμυρά με Ζαγοράκη

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Η Χρυσή Αυγή έχασε το 50% των ψήφων της - Πού τη "μαύρισαν"

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Η μάχη του σταυρού με Κυμπουρόπουλο και Γεωργούλη

SHARE:

24Media Network