Βορίδης: “Θα πάμε σε τρίτες κάλπες αν δεν εξασφαλίσουμε αυτοδυναμία”

Βορίδης: “Θα πάμε σε τρίτες κάλπες αν δεν εξασφαλίσουμε αυτοδυναμία”
Μάκης Βορίδης eurokinissi

Η Νέα Δημοκρατία θα οδηγήσει τη χώρα και σε τρίτες εκλογές αν δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου όπως τόνισε ο Μάκης Βορίδης.

Την πρόβλεψη ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα γίνουν και τρίτες εκλογές προχώρησε το Σάββατο ο Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στο Mega ο μέχρι πρότινος Υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι εφόσον δεν υπάρχει επιθυμία για συνεργασίες η επιλογή γι’ αυτό είναι αναπόφευκτη.

Χαρακτηριστικά τόνισε: “Παρακολουθούμε τις τοποθετήσεις των κομμάτων Το ΠΑΣΟΚ λέει “όχι”. Όλοι λένε όχι. Επομένως εδώ δεν είναι θέμα αν θέλουμε, ή δεν θέλουμε. Εδώ τίθεται ένα ζήτημα αντικειμενικό. Είναι προφανές ότι προγραμματική σύγκληση και προγραμματική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει. Συμφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό.

Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει μια σαφή τοποθέτηση, που συσχετίζεται με τις πολιτικές του φιλοδοξίες και επιδιώξεις, θεμιτές πολιτικές φιλοδοξίες για την εκλογική αναμέτρηση αυτή και λέει ότι “εγώ δεν πρόκειται να μπω σε μια τέτοια κυβέρνηση, μην το συζητάτε, 147 ή 148 να έχετε μην κοιτάτε από δω”. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία υποχρεωτικά θα πάμε σε τρίτες κάλπες”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα