Χάρης Δούκας: Τώρα είναι στιγμή να αγωνιστούμε για την Αθήνα

Διαβάζεται σε 3'
Χάρης Δούκας: Τώρα είναι στιγμή να αγωνιστούμε για την Αθήνα
Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του "Αθήνα ΤΩΡΑ" INTIME NEWS

Με κεντρικό σύνθημα “Αθήνα η στιγμή είναι τώρα” και παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Χάρη Δούκα.

Παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, πραγματοποίησε στην πλατεία Κοραή την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του «Αθήνα ΤΩΡΑ».

«Τώρα είναι η στιγμή ν’ αγωνιστούμε για την Αθήνα. Η αλαζονική, αναποτελεσματική και ανεπαρκής δημοτική αρχή του κ. Μπακογιάννη, πρέπει να ηττηθεί», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δούκας και αμέσως μετά τόνισε: «Η Αθήνα δεν αντέχει άλλα πέντε χαμένα χρόνια. Δεσμεύομαι, βάσει του προγράμματός μου, για μια πόλη ανθεκτική, που θα στέκεται όρθια στις προκλήσεις. Που οι γειτονιές της θα αναπνέουν και δεν θα πνίγονται στα προβλήματά τους. Μια Αθήνα, πράσινη, ασφαλή, καθαρή και δημιουργική για όλους. Αθήνα, η στιγμή είναι τώρα».

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του "Αθήνα ΤΩΡΑ" INTIME NEWS

Σε άλλα σημεία της ομιλίας του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Στην Αθήνα του 2023, άνθρωποι κρατιούνται απ’ όπου μπορούν για να μην τους πάρει το ρέμα, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στον Ευαγγελισμό», τόνισε πως «πρέπει να προχωρήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα, η μελέτη του 2019 που δεν έγινε ποτέ, η ορεινή υδρονομία και ν’ αξιοποιήσουμε τους λόφους μας που είναι παρατημένοι».

Και πρόσθεσε πως «η Αθήνα είναι μία πόλη πολύ σκληρή και για τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη οικονομική δυσκολία. Οι πολίτες της Αθήνας πληρώνουν από τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη. Πιο ακριβά πληρώνουν στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Σεπόλια και στο Ρουφ, απ’ ό,τι στη Γλυφάδα και στη Βουλιαγμένη».

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του "Αθήνα ΤΩΡΑ" INTIME NEWS

Από τη δική του πλευρά, ο κ. Ανδρουλάκης είπε: «Ως κάτοικος Αθηνών θέλω έναν δήμαρχο κοντά μας, δίπλα μας, καθημερινά. Δεν θέλουμε έναν δήμαρχο απόμακρο, έναν δήμαρχο πρίγκιπα. Για να πάψει η Αθήνα να έχει δήμαρχο πρίγκιπα, πρέπει να ψηφίσουμε έναν Δούκα, τον Χάρη Δούκα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μέλη οργανώσεων, κομμάτων και φορέων που στηρίζουν τον Συνδυασμό «Αθήνα ΤΩΡΑ», καθώς και πλήθος κόσμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα