Ζέρβας: Αν δεν συνθέσουμε δεν θα πάμε πουθενά

Ζέρβας: Αν δεν συνθέσουμε δεν θα πάμε πουθενά
MotionTeam

Στην ανάγκη συνεργασιών στο Δήμο Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τονίζοντας πως "δεν έχει νόημα η επανακαταμέτρηση" μιας και ο ίδιος έχει καθαρό προβάδισμα έναντι του Γιώργου Ορφανού.

Ανοιχτός σε συνεργασίες εμφανίστηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 μας ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

“Δεν αποκλείω κανέναν. Αν δεν συνθέσουμε δεν θα πάμε πουθενά” δήλωσε χαρακτηριστικά, λίγες μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών

Σε σχέση με την επανα-καταμέτρηση των ψήφων που γίνεται μετά από αίτημα του Γιώργου Ορφανού, ο κ. Ζέρβας σημείωσε ότι η διαδικασία ολοκληρώνεται και είπε ότι “δεν έχει κανένα νόημα” εννοώντας πως το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και τόνισε ότι η πόλη της Θεσσαλονίκης χρειάζεται Δήμαρχο και όχι “κάποιον διορισμένο, όχι κάποιον απόστρατο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όχι κάποιον που βλέπει τον Δήμο ως εφαλτήριο για την κεντρική πολιτική σκηνή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα