ΕΚΤΟΡΑΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Ο Έκτορας Κουφοντίνας (γεν. 31/5/1990) είναι γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, με σπουδές στο ΕΜΠ (τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, τμήμα Μηχανικών Μεταλλείων & Μεταλλουργών) ενώ είναι κάτοχος μερικής πιστοποίησης Αστροφυσικής από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας. Ο Έκτορας Κουφοντίνας μέσα από το Facebook δημοσιεύει αναρτήσεις σχετικά με τον Δ.Κουφοντίνα και πολιτικά ζητήματα. Για περισσότερες ειδήσεις για τον Έκτορα Κουφοντίνα μείνετε συντοντισμένοι στο news247.gr

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ένταση και σκληρή καταστολή στη συγκέντρωση - Προσήχθη και ο γιος του, Έκτορας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ένταση και σκληρή καταστολή στη συγκέντρωση - Προσήχθη και ο γιος του, Έκτορας

Δεύτερη μέρα επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να διαλύουν προγραμματισμένη συγκέντρωση για τον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα. Προσήχθη ο γιος του, Έκτορας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει από τις φυλακές Κορυδαλλού με νεα 48ωρη άδεια την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018. Είναι η τρίτη κατά σειρά άδεια που παίρνει. Τον Δημήτρη Κουφοντίνα συνόδευαν ο γιος του Έκτορας και η σύντροφός του Αγγελική Σωτηροπούλου.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Κουφοντίνας: Ανοιχτή επιστολή γιατρών και δικηγόρων στη Σακελλαροπούλου

Γιατροί, νομικοί και καθηγητές πανεπιστημίων υπογράφουν την ανοιχτή επιστολή στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την οποία τής ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.