Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθερα αφέθηκαν τα τρία άτομα, που συνελήφθησαν σε επεισόδια κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη. Ζήτησαν και πήραν αναβολή

Ελεύθερα αφέθηκαν τα τρία άτομα, τα οποία είχαν συλληφθεί το βράδυ του Σαββάτου (07/09) κατά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ενώ ήταν σε εξέλιξη εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Το πρωί της Κυριακής (08/09) οι συλληφθέντες, ηλικίας 19, 22 και 26 ετών, βρέθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης από τον οποίο ζήτησαν και πήραν αναβολή για τις 11 Δεκεμβρίου.

Τα επεισόδια, σύμφωνα με την αστυνομία, άρχισαν λίγο πριν την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, όταν ο μεγαλύτερος όγκος των διαδηλωτών είχε αποχωρήσει. Στην πλατεία Καμάρας μια ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα, πέταξε πέτρες και μπουκάλια σε αστυνομικούς.

Οι τελευταίοι επενέβησαν, συλλαμβάνοντας τον 19χρονο και τον 26χρονο. Οι προαναφερόμενοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για απόπειρα απρόκλητης σωματικής βλάβης, διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση και στάση.

Όσον αφορά τον τρίτο συλληφθέντα, πρόκειται για έναν 22χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μια κροτίδα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, κατά τη διάρκεια των πορειών διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη έγιναν 123 προσαγωγές ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πορείες διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη: Ένταση, χημικά, 109 προσαγωγές και 3 συλλήψεις

SHARE:

24Media Network