Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: Ανωμοτί καταθέσεις για τη διακίνηση του ερωτικού βίντεο

Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: Ανωμοτί καταθέσεις για τη διακίνηση του ερωτικού βίντεο
Κάρπαθος ISTOCK

Καταθέσεις από άτομα που φέρονται να κατείχαν ή να διακίνησαν το ερωτικό βίντεο για την υπόθεση αυτοκτονίας στην Κάρπαθο, λήφθηκαν από την Αστυνομία. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Έξι ανωμοτί καταθέσεις από άτομα που φέρονται να είχαν στην κατοχή τους το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές του νεαρού άνδρα στην Κάρπαθο, η διακίνηση του οποίου φέρεται να στάθηκε η αφορμή για να αυτοκτονήσει ο πατέρας του, έχουν ήδη ληφθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του ακριτικού νησιού σε συνεργασία με επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με την “Δημοκρατική της Ρόδου”, από την μέχρι τώρα έρευνα φέρεται να υποστηρίζεται ότι το βίντεο είχε μαγνητοσκοπηθεί τουλάχιστον πριν από 6-7 έτη, ενώ μια άλλη εκδοχή αναφέρει πως το άτομο που φέρεται να συμμετέχει στην ερωτική συνεύρεση, προέβη σε καταγγελίες που προκάλεσαν νέο κύκλο ερευνών.

Ο εμφανιζόμενος αρχικώς ως εφήμερος σύντροφος του γιου του αυτόχειρα, φέρεται να διαψεύδει ότι ήταν εκείνος στο βίντεο δημόσια, αν και από την έρευνα φέρεται να προέκυψε ότι είχε δώσει το βίντεο σε συνάδελφό του.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που διεξάγεται για τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου η κ. Εισαγγελέας, παρήγγειλε ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του γιου του θύματος, με σκοπό ηθικής βλάβης της οικογένειας και του θύματος και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης, που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο.

Πιθανή αντεκδίκηση

Πληροφορίες του NEWS 24/7 αναφέρουν πως ο πατέρας ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, ενώ πολίτες της Καρπάθου τον περιγράφουν ως ένα “καλοκάγαθο οικογενειάρχη”. Αντιστοίχως ο γιος εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία του νησιού και μάλιστα διακρίνεται και ο ίδιος στο ερωτικό βίντεο.

Ο 60χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε τα σχόλια για τον γιο της οικογένειας, με την υπόθεση ωστόσο να έχει αρκετά σκοτεινά σημεία, και τις Αρχές να διερευνούν το τραγικό περιστατικό, στη διάσταση του revenge porn αλλά και της αντεκδίκησης.

Ένα στοιχείο που εξετάζεται είναι το ενδεχόμενο της αντεκδίκησης, στα πλαίσια της ύπαρξης και άλλων ερωτικών βίντεο στα οποία ενδέχεται να εμπλέκονται και γυναίκες.

Σε κάθε περίπτωση, τα κινητά που ελέγχονται θα αποσταλούν για πραγματογνωμοσύνη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα