Αγρίνιο: Μια ζωγραφιά αποκάλυψε την κακοποίηση του 4χρονου από τον 28χρονο

default image

Ο 28χρονος τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα πριν έναν περίπου χρόνο και όσο ήταν φαντάρος κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο αγοράκι. Ο ρόλος της μητέρας του που το κρατούσε ως baby sitter.

Από μια ζωγραφιά του 4χρονου παιδιού έγινε αντιληπτός ο εφιάλτης που ζούσε στα χέρια του 28χρονου, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής εντολής. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ πρόκειται για τον Δημήτρη Κραβαρίτη του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.

Η υπόθεση είχε σοκάρει το Αγρίνιο όταν ήρθε στην επιφανεια στις αρχές του τρέχοντος έτος. Την δημοσιοποίησε η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.  Ηταν ήδη σε εξέλιξη ωστόσο η αστυνομική έρευνα από τα τέλη του περασμένου έτους.

Όπως αναφέρει το Agrinionews, σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι.

Η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής.

Η μαρτυρία του πατέρα

“Πρόκειται για αγοράκι τεσσάρων ετών. Το αγοράκι αυτό, τα πρωινά, έμενε στο σπίτι του με μία κυρία 52 ετών, τη νταντά του. Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μία απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλές. Τελικά, αποδείχθηκε -έπειτα από καιρό- ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο τεσσάρων χρόνων αγοράκι.

Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι. Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί, για να μη μιλήσει. Τελικά, η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα