Αγρίνιο: Προθεσμία πήρε ο 28χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου

default image

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 28χρονος ο οποίος όσο ήταν φαντάρος κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο αγοράκι.

Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ζήτησε ο 28χρονος, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρους 4χρονου την περίοδο που υπηρετούσε στον Στρατό, το καλοκαίρι του 2021.

Το αίτημα του κατηγορουμένου έγινε δεκτό, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία απολογίας.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, λέγοντας πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο 28χρονος έφτασε λίγο πριν τις 8 το πρωί στο Στρατοδικείο μαζί με τον δικηγόρο του προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του, τις οποίες αρνείται, ενώ φαίνεται να επιμένει ότι η καταγγελία εις βάρος του έχει εκδικητικό χαρακτήρα.

Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του τετράχρονου αγοριού είχε σοκάρει το Αγρίνιο όταν ήρθε στην επιφάνεια στις αρχές του τρέχοντος έτος. Την έφερε στο φως της δημοσιότητας η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης. Ηταν ήδη σε εξέλιξη ωστόσο η αστυνομική έρευνα από τα τέλη του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι.

Η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα