Αίγινα: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης και του γιου της – Παρών ο 4χρονος εγγονός της

Αίγινα: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης και του γιου της – Παρών ο 4χρονος εγγονός της
Καρέ από το βίντεο ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού GLOMEX

Οι μπράβοι που χτύπησαν ανηλεώς την 67χρονη και τον γιο της στην Αίγινα, καταγράφηκαν από τις κάμερες του ξενοδοχείου που διατηρούν τα θύματα. Μπροστά στον άγριο ξυλοδαρμό ήταν και ο 4χρονος εγγονός της. Προσοχή, σκληρές εικόνες.

Σκληρές εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης και του γιου της στο ξενοδοχείο τους, στην Αγία Μαρίνα Αίγινας τον Αύγουστο του 2021, “βλέπουν” το φως της δημοσιότητας.

Ο ξυλοδαρμός μητέρας και γιου διαπράχθηκε από τους μπράβους που έστειλε ο γείτονάς τους για να τους εκδικηθεί για τις καταγγελίες που του έκαναν συνεχώς για διατάραξη στο νυχτερινό του κέντρο στην Καλλιθέα, όπου η 67χρονη και ο 43χρονος, είχαν την ατυχία να ήταν γείτονες.

Μάλιστα ήταν τέτοιο το μένος τους που τους χτυπούσαν με σιδερογροθιές και η ηλικιωμένη που είναι πολύ γνωστή στο νησί και έχει ασχοληθεί και με τα κοινά, πέρασε αρκετό καιρό στην ΜΕΘ, εξαιτίας των τραυμάτων που της προκάλεσαν και κόντεψαν να της στερήσουν την ζωή.

Από τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν, ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός, ο οποίος είναι Έλληνας και ιδιοκτήτης του νυχτερινού κλαμπ στην Καλλιθέα. Οι άλλοι τρεις είναι οι φυσικοί αυτουργοί, οι μπράβοι στους οποίους έδωσε την εντολή ο επιχειρηματίας να τους επιτεθούν.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό – Προσοχή, σκληρές εικόνες

Όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο που καταγράφηκε από κάμερες του ξενοδοχείου και προβλήθηκε από το MEGA, δύο γεροδεμένοι άνδρες εμφανίζονται στο πάρκινγκ, φορώντας μάσκες για τον κορονοϊό και καπέλα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με την 67χρονη και τον γιο της και τους αιφνιδιάζουν. Ο ένας χτυπά τον γιο και σχεδόν ταυτόχρονα ο άλλος ρίχνει μπουνιά στην γυναίκα που σωριάζεται κάτω χάνοντας ακαριαία τις αισθήσεις της.

Μάλιστα, μπροστά στον άγριο ξυλοδαρμό ήταν και ο 4χρονος γιος του θύματος και εγγονός της 67χρονης, ο οποίος πέφτει κάτω την στιγμή που οι μπράβοι αρχίζουν να τους χτυπούν, ενώ στη συνέχεια τρέχει τρομαγμένος μακριά από το σκηνικό.

“Ρωτάει ο γιος μου τι ακριβώς θέλετε και λέει ο άσπρος “πού είναι η θάλασσα” και σηκώνει ο γιος μου το χέρι και δεν προλαβαίνει να του πει “από εκεί” και αυτός τον χτυπάει. Έρχεται ο μαύρος με τα ρούχα και χτυπάει εμένα εδώ. Χτυπάει τον γιο μου πέφτει κάτω. Πέφτει το μωρό κάτω εδώ, είναι ο εγγονός μου 4 χρονών”, περιέγραψε η 67χρονη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα