Δολοφονία Αλέξανδρου Δασκαλάκη: Εμπλεκόμενος στην υπόθεση Γιακουμάκη ένας εκ των συλληφθέντων

Διαβάζεται σε 2'
Δολοφονία Αλέξανδρου Δασκαλάκη: Εμπλεκόμενος στην υπόθεση Γιακουμάκη ένας εκ των συλληφθέντων
Φωτογραφία από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ ΙΝΤΙΜΕ

Ένας εκ των τριών συλληφθέντωνγια την δολοφονία του Αλέξανδρου Δασκαλάκης ήταν εμπλεκόμενος στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Αλέξανδρου Δασκαλάκη καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας εκ των τριών συλληφθέντων είναι εμπλεκόμενος στην πολύκροτη υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες, σε εύρος, επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 50 άνδρες διαφορετικών τμημάτων της Αστυνομίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε πολλά διαφορετικά χωριά της Μεσαράς προχωρώντας όχι μόνο σε προσαγωγές αλλά και συλλήψεις.

Στο επίκεντρο της επιχείρησης της αστυνομίας βρίσκονται πατέρας και γιος συγκεκριμένης οικογένειας με την οποία είχε προστριβή ο Αλέξανδρος Δασκαλάκης ως κοινοτάρχης του Απεσωκαρίου.

Υπενθυμίζουμε πως την 1η Μαρτίου, ο Αλέξανδρος Δασκαλάκης βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ωστόσο λίγες ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματα του.

Εξαρχής η υπόθεση είχε προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στην τοπική Αστυνομία που προσπαθούσε να κολλήσει τα κομμάτια του παζλ καθώς από την αρχή υπήρχαν πολλά σκοτεινά σημεία που περίεπλεκαν αρκετά την ιστορία.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα