Ανδρουλάκης για Γεννηματά: “Αφήνει πίσω της σπουδαία παρακαταθήκη”

Ανδρουλάκης για Γεννηματά: “Αφήνει πίσω της σπουδαία παρακαταθήκη”
Νίκος Ανδρουλάκης, Φώφη Γεννηματά Alexandros Michailidis / SOOC

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά με ανάρτησή του. "Η Φώφη Γεννηματά πέρασε στην ιστορία. Αφήνοντας πίσω της μεγάλη προσφορά και μια σπουδαία παρακαταθήκη".

Την τελευταία της πνοή άφησε η Φώφη Γεννηματά σήμερα, Δευτέρα, σε ηλικία 57 ετών. Ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, την αποχαιρέτησε με ανάρτησή του.

“Η Φώφη Γεννηματά πέρασε στην ιστορία. Αφήνοντας πίσω της μεγάλη προσφορά και μια σπουδαία παρακαταθήκη για το Κίνημά μας, αλλά και μια δημιουργική, αξιοπρεπή και γεμάτη ήθος πορεία στη δημόσια ζωή της πατρίδας μας.

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε πολλές μάχες στη ζωή της κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό φίλων και αντιπάλων που στο πρόσωπό της έβλεπαν μια γενναία πολιτικό, με καθαρές και έντιμες θέσεις που βρέθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Ειδικά, για όλους εμάς που συμπορευτήκαμε μαζί της τα πιο δύσκολα χρόνια της Παράταξης, είναι μια ημέρα ανείπωτης θλίψης. Την αποχαιρετούμε με αγάπη.

Η σκέψη μου σήμερα είναι στην οικογένειά της. Ελπίζω τα μηνύματα αγάπης και αναγνώρισης όλης της ελληνικής κοινωνίας να απαλύνουν έστω και λίγο τον πόνο τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα