Άννα Τσουκαλά για σεξουαλική παρενόχληση: “Απείλησαν να με σκοτώσουν και έφυγα απ’ τη χώρα”

Άννα Τσουκαλά για σεξουαλική παρενόχληση: “Απείλησαν να με σκοτώσουν και έφυγα απ’ τη χώρα”
Η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά Facebook: Anna Tsoukala

Η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά μίλησε για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχθεί στο χώρου του θεάτρου, για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της, αλλά και για τις "κλίκες σκηνοθετών και παραγωγών".

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά στην τηλεοπτική εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” το μεσημέρι του Σαββάτου 13/2, μιλώντας για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχθεί πριν χρόνια στο χώρου του θεάτρου, για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της για να μην καταγγείλει τους θύτες, ενώ -μάλιστα- αποκάλυψε πως λόγω των απειλών που δέχτηκε, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα και να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ.

“Από το 2004 σπούδαζα. Στις οντισιόν μου έλεγαν πέρνα από το γραφείο να πάρεις τον ρόλο. Πρέπει να κοιμηθείς μαζί μας για τον πάρεις και τους έλεγα όχι. Κάποια στιγμή κάποιος με έπιασε κάποιος, έδωσα το όνομά του στο Κέντρο Ελληνικού Κινηματογράφου και πήγα στην αστυνομία και είπα στην αστυνομία τι έγινε. Τους ικέτεψα να τον πιάσουν. Ήρθαν οι διοικητές και μου είπαν ότι ‘δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δε φταίμε εμείς, δεν μας αφήνουν κι όπως ήρθες φεύγεις'”, είπε η Άννα Τσουκαλά.

Ενώ συνέχισε: “Αναγκάστηκα να δουλέψω ως σερβιτόρα στην Αμερική. Αυτοί οι άνθρωποι κατέστρεψαν καριέρες και σε αυτήν την κοινωνία πρέπει να γίνει κάθαρση. Πρέπει να φύγει ο κόσμος που κατηγορεί τα αγόρια και τα κορίτσια που λένε τώρα την αλήθεια. Βγαίνουν στα κανάλια και δεν έχουν ίχνος ντροπής κι ακεραιότητας μέσα τους. Μου έστειλαν ραβασάκι από κανάλι ότι τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη”.

“Όταν ξεκίνησα τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έζησα κι άλλα πεσίματα. Τότε, έπρεπε να πάρω τη μεγάλη μου απόφαση. Μου έλεγαν ότι ‘αν δεν κάτσεις, θα σου κλείσουμε τις πόρτες’. Υπάρχει μια κλίκα που μιλάνε μεταξύ τους, σκηνοθέτες, παραγωγοί που αποτελείται από γυναίκες και άντρες, και παίρνουν τηλέφωνο και λένε: ‘Μην ξαναπάρεις την Τσουκαλά σε δουλειά, απόκλεισέ τη’. Σου κάνουν μια μεγάλη μάχη, ώστε εσύ να γονατίσεις. Δε θα βρεις δουλειά. Υπάρχει μια τεράστια κλίκα, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που υποφέρουν. Έπαθα κατάθλιψη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τη συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version