Απαγωγή Κυπαρίσση: Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη 45χρονου υπόπτου στο Χαλάνδρι

Απαγωγή Κυπαρίσση: Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη 45χρονου υπόπτου στο Χαλάνδρι
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι 45χρονος ύποπτος για την υπόθεση απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση. Προσπάθησε να παρασύρει αστυνομικούς με το αυτοκίνητο και εκείνοι πυροβόλησαν. Νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Στη σύλληψη ενός 45χρονου άνδρα που είναι ύποπτος για εμπλοκή στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Χαλάνδρι, το απόγευμα της Δευτέρας (21/03).

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε ένα κλεμμένο ΙΧ τον 45χρονο, ο οποίος μόλις τους αντιλήφθηκε, κινήθηκε με αυτό προς το σημείο που βρισκόντουσαν και προσπάθησε να τους παρασύρει. Τότε εκείνοι πυροβόλησαν, με στόχο τα λάστιχα και την μηχανή του αυτοκινήτου, ενώ από τις σφαίρες τραυματίστηκε στο πόδι ο ύποπτος.

Αφού κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειας και έπειτα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο συμμετοχής του 45χρονου στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση από το Ντράφι τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου 2021.

Υπενθυμίζεται, πως την περασμένη Παρασκευή (18/03) δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των τριών δραστών που κατηγορούνται για την απαγωγή του επιχειρηματία. Οι δύο άνδρες παραδέχτηκαν την συμμετοχή τους ενώ η γυναίκα αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε γνώση για την απαγωγή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα