Απαγωγή Κυπαρίσση: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι – Οι δυο παραδέχτηκαν τη συμμετοχή τους

Απαγωγή Κυπαρίσση: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι – Οι δυο παραδέχτηκαν τη συμμετοχή τους
Γιώργος Κυπαρίσσης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρρίση. Οι δύο άνδρες παραδέχτηκαν την συμμετοχή τους ενώ η γυναίκα αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε γνώση για την υπόθεση.

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γ. Κυπαρίσση, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε ότι πληρούνται η προϋποθέσεις του νόμου για την προφυλάκισης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες παραδέχτηκαν την συμμετοχή τους ενώ η γυναίκα αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε γνώση για την απαγωγή.

Το χρονικό της απαγωγής

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου, όταν ο επιχειρηματίας επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο στο σπίτι του στο Ντράφι. Οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν, ενώ φαίνεται πως τον παρακολουθούσαν από καιρό και τη νύχτα εκείνη κινήθηκαν αστραπιαία, καθώς χρειάστηκαν μόλις 60 δευτερόλεπτα για την απαγωγή.

Την ώρα της απαγωγής ο 40χρονος μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με μια φίλη του, η οποία άκουσε τις φωνές των δραστών και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Σημειώνεται, ότι οι δράστες επικοινώνησαν πολύ γρήγορα σε σχέση με αντίστοιχα περιστατικά, με τον αδελφό του επιχειρηματία και του ζήτησαν λύτρα ύψους 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ έστειλαν και μια φωτογραφία του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα