Απαγωγή Λεμπιδάκη: Η ώρα της δικαιοσύνης για τους δώδεκα κατηγορούμενους

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Η ώρα της δικαιοσύνης για τους δώδεκα κατηγορούμενους
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης Eurokinissi

Τον Δεκέμβριο εκτός απροόπτου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Δώδεκα οι κατηγορούμενοι.

Η κύρια ανάκριση στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη ολοκληρώθηκε και η δικογραφία-μαμούθ περνάει στα χέρια της Εισαγγελίας. Πλέον μετράμε αντίστροφα για το ακροατήριο που τοποθετείται χρονικά μέσα στον Δεκέμβριο.

Συνολικά οι κατηγορούμενοι ανέρχονται στους 12, προστέθηκαν δηλαδή πέντε στους αρχικούς επτά. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους στην αναζήτηση της αλήθειας μέσα από μία πολύμηνη εξαντλητική διαδικασία. «Ξεσκόνισαν» κάθε πτυχή, την παραμικρή λεπτομέρεια, δεν άφησαν τίποτα στην τύχη του.

Ό,τι μπορούσε να γίνει με βάση τα στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους, το έπραξαν με ευσυνειδησία και ανεπηρέαστα από τον ηχηρό αντίκτυπο που έχει η συγκεκριμένη υπόθεση στην κοινή γνώμη. Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ημερομηνία έναρξης της δίκης που αναπόφευκτα θα απασχολήσει το πανελλήνιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα