Μπιμπίλας: “Έχω παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται”

Μπιμπίλας: “Έχω παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται”
Σπύρος Μπιμπίλας ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε πως θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες στο θέμα των καταγγελιών. Οι φερόμενοι ως θύτες θα παραλάβουν τον φάκελο που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τις εξελίξεις στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, αναφέροντας πως θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Όπως ανέφερε όσοι καταγγέλλονται θα πρέπει να λάβουν τον φάκελο με τις σχετικές καταγγελίες, είτε οι ίδιοι είτε οι νομικοί εκπρόσωποί τους. Έπειτα, μπορούν να απολογηθούν με υπόμνημα ή με την παρουσία τους ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΕΣΗ. Σχετικά με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από τις Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο δικηγόρος του έχει ήδη λάβει τον φάκελο.

Επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις πληροφορίες που λένε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης έχει τέσσερις καταγγελίες εις βάρος του. “Δεν γνωρίζω τον αριθμό των καταγγελιών, γιατί είναι θέμα του Πειθαρχικού και κρατάει εχεμύθεια. Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει ζητήσει να παραλάβει και αυτός τον φάκελο που έχει δημιουργηθεί για το πρόσωπό του, ώστε να τον μελετήσει και να έρθει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο”, τόνισε.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε πως έχει παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει ακόμη αυτούς που καταγγέλλονται. “Είναι ένα εύλογο ερώτημα αυτό, τόσο για εμάς όσο και για όλη την κοινωνία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα