ΔΕΔΔΗΕ: Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Μαγνησία και Σποράδες – “Μην αγγίζετε αγωγούς και κολόνες”

ΔΕΔΔΗΕ: Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Μαγνησία και Σποράδες – “Μην αγγίζετε αγωγούς και κολόνες”
Πλημμύρες στον Βόλο από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel ΣΕΒΙΝΑ ΔΑΡΙΩΤΟΥ/ EUROKINISSI

Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Μαγνησίας και των Σποράδων. Έκκληση του ΔΕΔΔΗΕ στους πολίτες να μην αγγίζουν αγωγούς και κολόνες του Δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος ή έχουν υποστεί ζημιές.

Έκκληση στους πολίτες της Μαγνησίας, των Σποράδων και όλων των περιοχών που πλήττονται από την κακοκαιρία Daniel, να μην αγγίζουν αγωγούς, κολόνες και άλλα στοιχεία του δικτύου ηλεκτροδότησης που βρίσκονται στο έδαφος ή έχουν υποστεί ζημιές απηύθυνε ο ΔΕΔΔΗΕ με επίσημη ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, επεσήμανε πως το προσωπικό εργάζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που παρατηρούνται κυρίως στο Βόλο και το Πήλιο, καθώς και σε άλλες περιοχές του νομού Μαγνησίας και των Σποράδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

“Με αφορμή την κακοκαιρία Daniel που πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας μας, ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αυτή την ώρα συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης κυρίως στο Βόλο, στο Πήλιο και σε άλλες περιοχές του νομού Μαγνησίας καθώς και στις Σποράδες.

Η σφοδρή κακοκαιρία και οι πρωτοφανείς βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης αυτών των περιοχών. Όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και των συνεργαζόμενων εταιριών βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επιφυλακή, αντιμετωπίζοντας ωστόσο πολύ μεγάλες δυσκολίες για την αποκατάσταση των ζημιών λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στις πληγείσες περιοχές.

Ο ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί όλους τους πολίτες να μην προσεγγίζουν σε καμία περίπτωση αγωγούς, κολόνες ή άλλα στοιχεία του Δικτύου τα οποία είτε βρίσκονται στο έδαφος είτε παρουσιάζουν εμφανείς ζημιές, αλλά να ειδοποιήσουν άμεσα τις βλάβες στο 800 400 4000 ή το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα