Δικηγόρος Μιχαλολιάκου: Σήκωνε το δεξί χέρι, δεν έκανε κάτι άλλο

Δικηγόρος Μιχαλολιάκου: Σήκωνε το δεξί χέρι, δεν έκανε κάτι άλλο
Από την εμφάνιση του Νίκου Μιχαλολιάκου στο δικαστήριο, το 2019. Eurokinissi

«Όλη αυτή η ιστορία κρίνεται επειδη σήκωνε το χερι το δεξί. Οχι γιατί εκανε κατι άλλο» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Μεγάλος απών απο τη δικαστική αίθουσα όπου συζητήθηκαν τα αιτήματα περί αναστολής εκτέλεσης των ποινών, ο Νικ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος μέσω των συνηγόρων του ζήτησε κι αυτός την αναστολή της ποινής του έως το εφετείο.

«Μιλάμε για έναν αρχηγό κόμματος. Δεν θα είχε κάνει κάτι να αποφύγει τη λοιδορία έστω της ΓΑΔΑ; Αλλά έμεινε εκεί, στο σπίτι του. Αν μπορούσαν να τον φέρνουν εδώ να τον δικάζουν με τις χειροπέδες, θα το έκαναν. Ζητάνε την κεφαλή επί πινακι του Μιχαλολιάκου. Ειναι αδίστακτοι» υποστήριξε ο Δημ. Παπαδέλης και αναρωτήθηκε: «έκλεισε η εφημεριδα. Το κομματικό όργανο του κόμματος. Αυτό δεν ειναι ανεπανόρθωτη βλάβη; Το κατάφεραν. Έχει ερημώσει το κόμμα, η οργάνωση. Δεν υπαρχει η φωνή αυτού του κόμματος και συγχαρητήρια στο think tank που το σκέφτηκε…».

Και συνέχισε: «Όλη αυτή η ιστορία κρίνεται επειδη σήκωνε το χερι το δεξί. Οχι γιατί εκανε κατι αλλο. Ο Μιχαλολιάκος κινδυνεύει να παει φυλακή αλλά σκεφτείτε μετά απο 4 χρόνια ποιά θα ειναι η συνέπεια αν αθωωθεί. Συντάσσομαι σε αυτό με την κυρία εισαγγελέα. Τον καταδίκασαν καποιες εφημεριδες που είχαν το πάνω χέρι αλλά αυτές αλλάζουν. Τι θα γίνει αν αυτός ο ανθρωπος αθωωθεί;».

Σύμφωνα με το συνήγορο, η βλαβη «είναι και στο πετσί του στην οικογένεια του» και κατέληξε ότι πληροί τις προϋποθέσεις για αναστολή της ποινής του.

Το δικαστήριο διέκοψε για τη Δευτέρα 11 το πρωί, οπότε και θα αγορεύσει επί της χορήγησης αναστολών η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα