Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τους εκτελεστές και το όπλο

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τους εκτελεστές και το όπλο
Καρέ από τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ Glomex

Σε βίντεο που έχει στη διάθεσή του το τμήμα ανθρωποκτονιών, φαίνονται οι δύο δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ να διαφεύγουν με μηχανάκι, ενώ ένας εξ αυτών κρατά στα χέρια του το όπλο. Η διαδρομή που ακολούθησαν.

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ, το οποίο απεικονίζει τους δύο εκτελεστές με το όπλο στο χέρι πάνω στο μηχανάκι, λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που εξασφάλισε το MEGA και που έχει στη διάθεσή του το τμήμα ανθρωποκτονιών, ένα λεπτό μετά από την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ φαίνονται τα άτομα να είναι πάνω στο σκούτερ και να διαφεύγουν, ενώ χαρακτηριστική είναι η σκηνή με τον εκτελεστή να έχει ανάμεσα στα πόδια του και στην πλάτη του οδηγού το πιστόλι των 9 χιλιοστών με το οποίο πυροβόλησε 13 φορές και πέτυχε 10 τον δημοσιογράφο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Το συγκεκριμένο βίντεο από κάμερα ασφαλείας πολυκατοικίας της περιοχής, είναι στην οδό Μεγίστης το νούμερο 77, 1,5 χιλιόμετρο μακριά από την οδό Άννινου στο παρκάκι εκεί όπου έπεσε νεκρός ο αστυνομικός συντάκτης.

Μέσα σε ένα λεπτό είχαν διανύσει 1,5 χιλιόμετρο, καθώς είχαν αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα όπως βλέπουμε και στο βίντεο στο οποίο επεξεργάζονται οι αρχές και είναι 800 μέτρα μακριά από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου φαίνεται ότι κατέληξαν και από εκεί διέφυγαν προς άγνωστη μέχρι αυτήν την ώρα κατεύθυνση.

Στο ανθρωποκτονιών αναλύουν και το συγκεκριμένο βίντεο μεταξύ όλων των υπολοίπων που έχουν στη διάθεσή τους και φαίνεται ότι μετά την εκτέλεση κατευθύνθηκαν μέσω της Γραμμικού στην απέναντι οδό και από εκεί στην Υψηλάντου και μετά στην Μεγίστης όπου τους έπιασε μάλιστα και η κάμερα ασφαλείας της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι δεν έκρυψε καν το όπλο του μετά την δολοφονία το κρατούσε πάνω του και αυτό είναι αυτό το στοιχείο που έχουν πια στα χέρια τους από το καινούργιο βίντεο.

Ένας λόγος είναι ότι ήταν σε ετοιμότητα έτσι ώστε αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσει, πιθανότατα ίσως είχε αλλάξει και γεμιστήρα γιατί είχε πυροβολήσει δεκατρείς φορές, είχε αδειάσει το όπλο και το σημαντικότερο να μην χάσει καθόλου χρόνο μετά τους πυροβολισμούς ανέβηκε στο μηχανάκι, ο οδηγός φαίνεται ότι ήταν πάρα πολύ εξοικειωμένος με το συγκεκριμένο τύπο μοτοσικλέτας με μεγάλη ταχύτητα σε μόλις ένα λεπτό έφτασαν στο σημείο μετά την δολοφονία.

Το βίντεο αναλύεται για να καταφέρει το ανθρωποκτονιών να φτιάξει το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα