ΕΦΚΑ: Μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες που εξετάζονται από τις υγειονομικές επιτροπές ΚΕΠΑ

ΕΦΚΑ: Μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες που εξετάζονται από τις υγειονομικές επιτροπές ΚΕΠΑ
ΕΦΚΑ EUROKINISSI

Για όσους έχουν ραντεβού Πέμπτη (20/7) και Παρασκευή (21/7), λόγω καύσωνα, η Δοιήκηση του e-ΕΦΚΑ προχώρησε σε αλλαγές στα προγραμματισμένα ραντεβού.

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, κατόπιν συνθηκών καύσωνα, ανακοίνωσε ότι όσοι ασφαλισμένοι έχουν προγραμματισμένα ραντεβού στα ΚΕΠΑ στις περιοχές στις οποίες η ΕΜΥ έχει κάνει πρόγνωση για υψηλές θερμοκρασίες, τις ημερομηνίες την Πέμπτη και την Παρασκευή (20 και 21 Ιουλίου), να προσέλθουν -ανεξαρτήτως ώρας ραντεβού- τις πρωινές ώρες, για να έχουν τελειώσει μέχρι τις 12 το μεσημέρι οι συνεδριάσεις των Επιτροπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού σε συνθήκες καύσωνα, ενημερώνει όλους τους ασφαλισμένους που έχουν αύριο και μεθαύριο, 20 και 21 Ιουλίου 2023 προγραμματισμένα ραντεβού στα ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) στις περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας καθώς και σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές (Στερεά Ελλάδα, νησιά Ιονίου, Θράκη, νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα)-για τις οποίες η Ε.Μ.Υ. δίνει τις υψηλότερες θερμοκρασίες, να προσέλθουν -ανεξαρτήτως ώρας ραντεβού – κατά τις πρωινές ώρες, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί οι συνεδριάσεις των Επιτροπών έως τις 12 το μεσημέρι.

Ήδη, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Παροχών & Υγείας έχει δώσει κατευθύνσεις στους Διευθυντές των Τοπικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ προς άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα