Ειρήνη Κολιδά για πρώην παίκτη Survivor: “Ήξερα την ψυχοσύνθεσή του, έχει πιεστεί”

Ειρήνη Κολιδά για πρώην παίκτη Survivor: “Ήξερα την ψυχοσύνθεσή του, έχει πιεστεί”

Η Ειρήνη Κολιδά γνώριζε τον πρώην παίκτη του Survivor που απειλούσε να αυτοκτονήσει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου και κλήθηκε να σχολιάσει την ενέργεια του. "Είναι πού κλειστός και ευαίσθητος άνθρωπος".

Πέρα από τη συνύπαρξή τους στο ριάλιτι, η Ειρήνη Κολιδά φαίνεται πως γνώριζε καλύτερα από κάθε άλλον πρώην συμπαίκτη του τον άλλοτε παίκτη του Survivor που απειλούσε να αυτοκτονήσει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια, είχαν επαφές, αν και είχαν να επικοινωνήσουν έναν μήνα.

Η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει την ενέργειά του, μιλώντας στο “Super Κατερίνα” του Alpha, όπου είπε: “Η αλήθεια είναι ότι με τον συγκεκριμένο παίκτη είχαμε μία γενικού τύπου επαφή. Ήξερα την ψυχοσύνθεσή του, τον τρόπο σκέψης του και αρκετά πράγματα δικά του αλλά είχαμε να μιλήσουμε ένα μήνα. Γενικά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ κλειστός στο να εκφράσει τα συναισθήματά του και νομίζω ότι όλο αυτό δεν τον βοηθά”.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: “Επειδή αισθάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει πιέσει πολύ το συναίσθημά του και αρκετά προσωπικά του πράγματα θα μπορούσε εύκολα να οδηγηθεί σε κάτι αντίστοιχο. Το ανθρώπινο μυαλό και η ανθρώπινη καρδιά δεν έχουν όρια και δεν μπορούμε να τα προκαθορίσουμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα