Έκρηξη στο Υπουργείο Εργασίας: Πώς έφτασαν οι Αρχές στην μοτοσικλέτα

Διαβάζεται σε 1'
Έκρηξη έξω από το υπουργείο Εργασίας
Έκρηξη έξω από το υπουργείο Εργασίας ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ο έλεγχος στη μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Πού καταλήγουν οι Αρχές.

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Υπουργείο Εργασίας, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, «χαρτογράφησαν» την διαδρομή διαφυγής των δύο δραστών με την μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν, τουλάχιστον για το αρχικό στάδιο διαφυγής τους.

Ακολουθώντας τα βιντεοληπτικά υλικά από πλήθος καμερών κατέληξαν στο σημείο που οι δράστες την εγκατέλειψαν στο κέντρο της Αθήνας.

Καθώς ήταν η μοναδική μοτοσικλέτα που ταίριαζε στις εικόνες που εξέτασαν με αυτή που χρησιμοποίησαν οι βομβιστές, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κατά πάσα πιθανότητα αυτή ήταν η μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Κατόπιν αυτού, αφού παρακολουθούσαν για κάποιες ημέρες το σημείο, προχώρησαν στην απομάκρυνσή της και στην μεταφορά της στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Αφού ολοκληρώθηκε ο ενδελεχής έλεγχος σε αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατέστη δυνατό να εξαχθούν σημαντικά ευρήματα όπως τυχόν αποτυπώματα ή DNA.

Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται μέχρι να μπορέσουν με την ίδια μέθοδο οι Αρχές να φτάσουν στο σημείο που κατέληξαν οι δράστες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα