ΕΛΤΑ Κρυονερίου: Αποκλειστικές εικόνες από τις καταστροφές που προκάλεσε ο παίκτης ριάλιτι

ΕΛΤΑ Κρυονερίου: Αποκλειστικές εικόνες από τις καταστροφές που προκάλεσε ο παίκτης ριάλιτι
NEWS 24/7

Ο πρώην παίκτης reality, που εργάζεται ως προσωπικό ασφαλείας στο κέντρο διαλογής ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι από τις 3 τα ξημερώματα είχε ταμπουρωθεί στις τουαλέτες 2 ορόφου και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Έληξε το περιστατικό που ήταν σε εξέλιξη στο κέντρο διαλογής ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι όπου άνδρας είχε κλειστεί σε χώρο του κτηρίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Πρόκειται για πρώην παίκτη reality, που εργάζεται ως προσωπικό ασφαλείας στο συγκεκριμένο κέντρο διαλογής, ο οποίος από τις 3 τα ξημερώματα είχε ταμπουρωθεί στις τουαλέτες 2 ορόφου και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Δεν είχε μαζί του όπλο ή μαχαίρι.

Το NEWS 24/7 δημοσιεύει εικόνες  από τις καταστροφές που φέρεται να προκάλεσε ο πρώην παίκτης reality κατά την παραμονή του στον χώρο:

NEWS 24/7

 
NEWS 24/7

 

Το συμβάν προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Aστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έσπευσε και ειδικός διαπραγματευτής.

Στους αστυνομικούς που πλησίασαν ο άνδρας φέρεται να πέταξε χλωρίνη, ενώ ο ειδικός διαπραγματευτής που μίλησε μαζί του δεν μπόρεσε να τον μεταπείσει. Τελικά άνδρες της ΟΠΚΕ έσπασαν πόρτα και τον έπιασαν.

Ο άνδρας προσάχθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ πρόκειται να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα