Επεισοδιακές πανελλήνιες στον Βόλο: Γονείς κατήγγειλαν εργολάβο με κομπρεσέρ

Διαβάζεται σε 2'
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024 ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Την αστυνομία κάλεσαν γονείς στον Βόλο, καθώς την στιγμή που τα παιδιά τους έγραφαν Πανελλήνιες, ένας εργολάβος έκανε εργασίες με κομπρεσέρ έξω από το σχολείο.

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα, Παρασκευή (31/05), σε σχολείο του Βόλου, κατά την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων στα ΓΕΛ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.news, την στιγμή που οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Λύκειου Βόλου έγραφαν εξετάσεις, ένας εργολάβος πραγματοποιούσε θορυβώδεις εργασίες με κομπρεσέρ έξω από το κτίριο.

Οι γονείς που περίμεναν τα παιδιά τους έξω από το σχολείο κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία αρχικά αρνήθηκε να επέμβει, σύμφωνα με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας Σ. Σαβελίδη, ο θόρυβος από τα μηχανήματα δεν έφτανε στις αίθουσες, αλλά οι γονείς δεν πείστηκαν. “Δεν θα τρελάνει κανείς τα παιδιά μας” φώναζαν οι γονείς.

Παρενέβη στο μεταξύ, άμεσα, η πρόεδρος του Εξεταστικού Κέντρου και το εργολαβικό συνεργείο απομακρύνθηκε προσωρινά για να επανέλθει μετά από λίγη ώρα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι δεν επέτρεπε στα παιδιά να συγκεντρωθούν. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο δήμος, οι οποίοι ανέφεραν ότι ο εργολάβος είχε άδεια και επομένως δεν υποχρεούνταν να διακόψει τις εργασίες.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας Σ. Σαβελίδης επικοινώνησε με τον αστυνομικό Διευθυντή κ Γ. Ντιζέ, του δήλωσε ότι θα υποβάλει μήνυση κατά του εργολάβου (αυτό σημαίνει ότι θα συλλαμβάνονταν άμεσα). Με την παρέμβαση Σαβελίδη οι εργασίες σταμάτησαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα