Πανελλήνιες 2024: Οι απαντήσεις των θεμάτων σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Διαβάζεται σε 2'
Πανελλήνιες 2024: Οι απαντήσεις των θεμάτων σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
EUROKINISSI

“Πρεμιέρα” σήμερα για τις Πανελλήνιες 2024 στα ΓΕΛ. Οι λύσεις των θεμάτων που “έπεσαν” σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή (31/05) οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024 για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με το μάθημα “Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία”.

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα έδωσαν στη δημοσιότητα τις απαντήσεις των θεμάτων που “έπεσαν” στα δύο εξεταζόμενα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Οι απαντήσεις των θεμάτων σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Το πρόγραμμα των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2024

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι από τα ΓΕΛ της χώρας θα εξεταστούν την Τρίτη 4 Ιουνίου στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), στα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Θα μεσολαβήσει ένα κενό, λόγω της διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών Εκλογών στις 9 Ιουνίου και έτσι οι Πανελλήνιες θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, με τα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα