Επίθεση με βιτριόλι: Στον ανακριτή οι συνήγοροι της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Στον ανακριτή οι συνήγοροι της Ιωάννας

Στον ανακριτή βρέθηκαν οι δύο συνήγοροι της 34χρονης Ιωάννας, μεταφέροντας την ηθική της ικανοποίηση και την ανάγκη για έμπρακτη μετάνοια της 35χρονης.

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε, διά των συνηγόρων της Απόστολου Λύτρα και Νίκου Αλεξανδρή στον ανακριτή που χειρίζεται την επίθεση με βιτριόλι, η 34χρόνη Ιωάννα.

Οι δύο δικηγόροι δήλωσαν στον ανακριτή της υπόθεσης το “παρών” του θύματος για την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της 35χρονης, που σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης είναι η δράστις της επίθεσης. Οι δύο συνήγοροι της 34χρονης Ιωάννας, σε δηλώσεις που έκαναν μετά την επίσκεψή τους στο ανακριτικό γραφείο, αναφέρθηκαν “σε ηθική ικανοποίηση” της παθούσας από την απόφαση προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης αλλά και στην ανάγκη της Ιωάννας για μία “έμπρακτη μετάνοια” της φερόμενης ως δράστιδας. Η πλευρά του θύματος τόνισε πως η κατηγορία σε βάρος της 35χρονης “είναι αρκούντος δεμένη με “συντριπτικά στοιχεία εις βάρος της”.

Καταθέσαμε σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα, επισήμως, πληροφορηθήκαμε τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία ηθική ικανοποίηση. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της”, επισήμανε ο κ. Λύτρας. Ο συνήγορος, αναφερόμενος στο θέμα ενδεχόμενου αιτήματος ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης από την υπεράσπιση, υπογράμμισε πως “η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα”.

Ο έτερος συνήγορος του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, σημείωσε πως “θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια”, προσθέτοντας πως η Ιωάννα όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ένιωσε “μία μικρή ηθική ικανοποίηση μέχρι την τελική δικαίωση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα