Ερέτρια: Καταδικάστηκε δάσκαλος για αποπλάνηση μαθήτριας

Ερέτρια: Καταδικάστηκε δάσκαλος για αποπλάνηση μαθήτριας
Eviazoom.gr

Ο 51χρονος δάσκαλος κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό.και οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές. Άσκησε έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό.

Ολοκληρώθηκε  η πρωτόδικη δίκη με κατηγορούμενο τον 51χρονο δάσκαλο του 1ου δημοτικού σχολείου Ερέτριας, που είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2020 για τα αδικήματα της αποπλάνησης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πήγαινε στην τρίτη γυμνασίου σε σχολείο της Ερέτριας.

Όπως αναφέρει το Eviazoom.gr , στο δικαστήριο κατέθεσαν και μαθήτριες υπέρ του δασκάλου. Εκείνος στην απολογία του τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία αποπλάνηση σε βάρος της 15χρονης -πλέον- μαθήτριας, η οποία, όπως τόνισε, ήταν ερωτευμένη μαζί του και ο ίδιος προσπαθούσε να μην έχει σχέση μαζί της, κάτι που φαίνεται όπως επισήμανε και από την ανταλλαγή μηνυμάτων τους στα social media.

Ο 51χρονος κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Η Εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε να καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο η Πρόεδρος της Έδρας ανακοίνωσε 12ετη ποινή φυλάκισης.

Ο 51χρονος, που οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές, άσκησε έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό.

Στο πλευρό του δασκάλου ήταν συγγενείς και η σύντροφος του, οι οποίοι έκαναν λόγο για άδικη απόφαση.

Από την άλλη, η πολιτική αγωγή και οι συγγενείς της 15χρονης -πλέον- μαθήτριας, επέμειναν ότι τα αδικήματα έχουν τελεστεί σε βάρος της και ζητούσαν την βαριά καταδίκη του 51χρονου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα